All-you-can-eat Bergen op Zoom

Home All you can eat Bergen op Zoom

All-you-can-eat in Bergen op Zoom

Er zijn verschillende redenen waarom u in ons Griekse all-you-can-eat-restaurant in Bergen op Zoom authentieke Griekse gerechten komt eten. Ons Griekse Restaurant Athene vindt u midden in het centrum van de stad en hier proeft u de echte Griekse sfeer. Loop gerust eens binnen of reserveer alvast een tafel om onbeperkt Grieks te kunnen eten.

Kom naar hét Grieks all-you-can-eat-restaurant van Bergen op Zoom

Bij Grieks Restaurant Athene vinden we het belangrijk om u een unieke smaakbeleving aan te bieden. Zo maakt u kennis met de echte Griekse keuken! Dit komt terug in de producten die we gebruiken en de manier waarop we onze tapasgerechten maken. Alle tapasgerechten van onze all-you-can-eat zijn vers bereid en worden geïmporteerd uit Griekenland. U geniet van onbeperkt Grieks eten en u kiest uit heerlijke tapasgerechten, zoals:

  • Varkenshaas in champignonsaus
  • Gepelde garnalen overbakken met kruidenboter en kaas
  • Kipfilet met chilisaus
  • Gebakken mosselen
  • Gefrituurde Griekse kaasballetjes

Kijkt u er al naar uit om deze heerlijke gerechten zelf uit te proberen? In ons all-you-can-eat-restaurant in Bergen op Zoom verwelkomen we u graag om onbeperkt Griekse gerechten te eten!

Bekijk onze Menukaart

  • Perfectie van Griekse gastvrijheid
  • Authentieke gerechten
  • Volledige Griekse beleving
Restaurant interieur

Geef een avond all-you-can-eat bij ons restaurant cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw geliefde, familie of een van uw vrienden? Geef dan onze ‘Restaurant Athene Dinercheque’ cadeau. Dit werkt als volgt. U geeft het gewenste bedrag aan voor de dinercheque. Vervolgens zorgen wij met onze Griekse gastvrijheid en ambiance ervoor dat diegene een fantastische avond beleeft. Hij of zij geniet van een gezellige avond met onbeperkt eten van Griekse gerechten in ons all-you-can-eat-restaurant in Bergen op Zoom.

Kom een keer langs en laat het u smaken!

Wij ontvangen u graag in ons Grieks all-you-can-eat-restaurant aan de Fortuinstraat 18 in Bergen op Zoom. Om u een goed beeld te geven van ons prachtige restaurant, kunt u van te voren alvast ons fotoboek bekijken. Reserveer uw tafel door te bellen naar 0164 26 66 04. Heeft u vragen over ons concept voor het onbeperkt eten van Griekse gerechten, de mogelijkheden voor bestellen of over de bereikbaarheid van ons all-you-can-eat-restaurant in Bergen op Zoom? Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week geopend.

Grieks Restaurant Athene