Grieks restaurant Athene

Ontdek Ons verhaal

Sfeervol restaurant in Bergen op Zoom

In Grieks Restaurant Athene, in het centrum van Bergen op Zoom, gaat u heerlijk uit eten en geniet u van een sfeervolle ambiance in een mooie omgeving. Al sinds 1987 bereiden wij verse Griekse gerechten in het beste authentieke Griekse restaurant in het historische centrum van Bergen op Zoom. Door de jaren heen hebben wij onze passie voor de gastronomie en onze ervaring in de horeca om weten te zetten in een verfijnde menukaart. Hiermee zijn wij uitgegroeid tot een van de beste restaurants in de buurt van Bergen op Zoom, waar vele eetgelegenheden te vinden zijn.

Lekker uit eten gaan bij een van de beste restaurants in omgeving Bergen op Zoom

In ons all-you-can-eat-restaurant geniet u niet alleen van de lekkerste gerechten, maar ook van een sfeervolle ambiance en mediterrane gezelligheid. Wij maken onze gerechten klaar met verse producten die direct uit Griekenland zijn geïmporteerd. Wilt u deze verse ingrediënten zelf proeven? Kom dan langs en probeer bijvoorbeeld onze Griekse tapas voor een ultieme smaakbeleving. De heerlijke Griekse gerechten en de fijne sfeer in ons restaurant hebben ervoor gezorgd dat wij ons tot de beste restaurants in de omgeving van Bergen op Zoom mogen rekenen, waar toch heel wat eetgelegenheden in de buurt gevestigd zijn.

Restaurant interieur

Ons menu

Bezoek ons restaurant in Bergen op Zoom, midden in het centrum

Ons restaurant in het centrum van Bergen op Zoom is – in tegenstelling tot veel andere eetgelegenheden – zeven dagen in de week geopend van 16.00 tot 22.00 uur, maar u kunt er ook voor kiezen om Grieks eten bij ons af te halen als u in de buurt woont. Bekijk alvast onze sfeerimpressies en krijg een beter beeld van hoe een avond uit eten in het beste Griekse restaurant in het centrum van Bergen op Zoom eruit ziet.

Ga uit eten bij het beste Griekse restaurant in de omgeving van Bergen op Zoom

Wilt u graag uit eten gaan bij een van de beste restaurants in de omgeving van Bergen op Zoom? Reserveer dan direct een tafel en ervaar binnenkort onze Griekse gastvrijheid en overheerlijke gerechten in een van de gezelligste eetgelegenheden in regio Bergen op Zoom. Bekijk alvast het menu online of neem contact met ons op om te reserveren. U doet dit door te bellen naar 0164 26 66 04. Wij verwelkomen u graag in het beste Griekse restaurant van Bergen op Zoom, voor een heerlijk Grieks avondje met vrienden of familie in de buurt van de historische Peperbus. 

Grieks Restaurant Athene