Ons restaurant is ook op maandag open

Home Restaurant maandag open

Ons restaurant is ook op maandag open

Grieks Restaurant Athene in hartje Bergen op Zoom is ook op maandag gewoon open, als u heerlijk uit eten wilt gaan om de week goed te starten. Bij ons kunt u zeven dagen per week genieten van heerlijke Griekse specialiteiten. Uit eten gaan is ook op maandag een belevenis, ook al staat u aan het begin van een nieuwe (werk)week. In ons restaurant geniet u van de échte Griekse sfeer en van heerlijke gerechten. De ingrediënten die wij gebruiken komen rechtstreeks uit Griekenland. Het is alsof we Griekenland naar u toe brengen!

Geniet van Griekse specialiteiten in ons restaurant dat ook op maandag open is

U kunt bij ons terecht als u lekker uit eten wilt gaan in een restaurant dat ook op maandag open is. Elk gerecht is met passie voor de Griekse keuken bereid door onze vakkundige koks en bestaat enkel uit dagverse ingrediënten. Wilt u uw diner beginnen met een voorgerecht? Kies dan voor meerdere voorgerechten, zoals de tirosalata, dolmades en elies & peperies, en deel deze gerechten met uw tafelgenoten. Voor het hoofdgerecht kiest u uit een ruim aanbod aan vlees- en visspecialiteiten van de grill, uit de oven en uit de pan. Op onze gevarieerde menukaart vindt u ongetwijfeld een gerecht naar uw smaak. U kunt bovendien ook thuis in regio Bergen op Zoom genieten van onze gerechten door ze af te halen in ons restaurant, ook op maandag.

Bekijk onze Menukaart

  • Perfectie van Griekse gastvrijheid
  • Authentieke gerechten
  • Volledige Griekse beleving
Restaurant interieur

Proef Griekenland met onbeperkte tapas

Uw week op een positieve manier starten doet u met ons tapasmenu. Van maandag tot en met donderdag maken onze koks heerlijke tapasgerechten klaar die u onbeperkt kunt bestellen. Op onze tapaskaart vindt u vele specialiteiten, zoals gebakken ansjovis, tzatziki, bladerdeeghapjes gevuld met spinazie, kalamarakia en gefrituurde Griekse kaasballetjes. Als u op zoek bent naar een restaurant dat op maandag open is om uit eten te gaan en van smaakvolle tapas te genieten, rekent u op ons.

Reserveer uw tafel direct

Loopt het water u al in de mond bij het bekijken van onze menukaart? En bent u op zoek naar een restaurant dat op maandag open is om lekker uit eten te gaan? Ga dan uit eten bij ons Griekse restaurant dat ook op maandag open is. U reserveert eenvoudig een tafel door te bellen naar 0164 26 66 04. Zo sluit u het begin van de week goed af en bereidt u zich optimaal voor op de rest van de week!

Grieks Restaurant Athene