Heerlijke tapas in Bergen op Zoom

Home Tapas Bergen op Zoom

Heerlijke tapas in Bergen op Zoom

Om heerlijke Griekse tapas te eten, komt u naar ons restaurant in Bergen op Zoom. Bij Grieks Restaurant Athene staan wij van maandag tot en met donderdag voor u klaar met heerlijke tapasgerechten die u onbeperkt kunt bestellen. Op de andere dagen bieden wij ons à la carte menu aan. Sinds 1987 vindt u ons authentieke Griekse restaurant midden in het centrum van Bergen op Zoom, waar u lekkere tapas kunt eten en van een sfeervolle ambiance kunt genieten.

Kom heerlijke Griekse tapas eten in ons restaurant in Bergen op Zoom

Kom bij ons langs en geniet samen met uw vrienden of familie van onze Griekse gerechten. Alles wat wij in de keuken gebruiken is vers. Alle gerechten zijn uitsluitend bereid met uit Griekenland geïmporteerde verse producten. Als u Griekse tapas in ons restaurant bestelt, proeft u dit meteen. Doe alvast inspiratie op door onze gevarieerde menukaart te bekijken. Loopt het water u ook al in de mond bij het zien van al die smaakvolle gerechten op de kaart? Maak dan snel uw reservering!

Bekijk onze Menukaart

  • Perfectie van Griekse gastvrijheid
  • Authentieke gerechten
  • Volledige Griekse beleving
Restaurant interieur

Geniet van onze Griekse gastvrijheid

Laat u verwennen en onderdompelen in de fijne ambiance van ons restaurant. Bij ons Griekse tapas restaurant in Bergen op Zoom draait het niet alleen om het heerlijke eten, maar om de gehele Griekse beleving. Wij werken al meer dan 30 jaar hard om het u als gast volledig naar uw zin te maken. Dit doen wij met veel passie en genot door u kennis te laten maken met de Griekse gastvrijheid. De liefde die onze vakkundige koks in alle gerechten stoppen, is zonder twijfel terug te proeven en maakt de beleving helemaal af.

Reserveer een tafel in ons authentieke restaurant!

U bent van harte welkom om Griekse tapas te komen eten in ons restaurant in Bergen op Zoom. Ons tapasrestaurant is iedere dag van de week geopend, dus ook geopend op maandag. Wilt u zeker zijn van een tafel of heeft u een favoriete tafel waar u graag wilt zitten? Dan is reserveren een goed idee. Dit doet u door te bellen naar 0164 26 66 04. We hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant in Bergen op Zoom, waar u de lekkerste Griekse tapas kunt eten.

Grieks Restaurant Athene