Uit eten Halsteren

Home Uit eten Halsteren

Kies voor Grieks Restaurant Athene en ga heerlijk uit eten in de buurt van Halsteren. Ons restaurant is gevestigd in Bergen op Zoom en serveert al sinds 1987 prachtige gerechten uit de Griekse cuisine. Hier ervaart u de authentieke beleving van de Griekse keuken.

Ga heerlijk uit eten bij de Griek dicht bij Halsteren

Dankzij de uitgebreide menukaart proeft u in ons restaurant de jarenlange passie voor Grieks eten. De gerechten worden met liefde gemaakt en zijn gekookt van verse ingrediënten die geïmporteerd zijn uit Griekenland. Dit maakt ons restaurant de perfecte plek om uit eten te gaan in de buurt van Halsteren. Het verfijnde menu bestaat uit verschillende gerechten, zoals:

  • Ossenhaas met kruidenboter
  • Kipfilet met roomsaus
  • Gebakken inktvis
  • Garnalen afgeblust met witte wijn
  • Verschillende soorten schotels

Naast dat u bij ons terechtkunt voor het à la carte menu, vindt u bij ons ook heerlijke tapasgerechten. Van gebakken ansjovis tot een auberginesalade en meloen met ham. Er is volop keuze voor zowel vegetariërs als niet-vegetariërs. Onze tapasgerechten zijn ook ideaal om af te halen.

Bekijk onze Menukaart

  • Perfectie van Griekse gastvrijheid
  • Authentieke gerechten
  • Volledige Griekse beleving
Restaurant interieur

Geef een heerlijk Griekse beleving cadeau!

Zoekt u een origineel cadeau voor die ene vriend(in) of dat ene familielid die van uit eten in regio Halsteren houdt? Geef onze ‘dinercheque’ cadeau en laat de ontvanger  onze heerlijke gerechten proeven. De dinercheque werkt als volgt: u geeft aan welk bedrag u wilt uitgeven en wij maken een mooie dinercheque die u cadeau doet aan wie u maar wilt. Kom vervolgens bij ons eten en wij garanderen een heerlijke avond met ons lekkere menu en sfeervolle ambiance.

Reserveer uw tafel vandaag nog

De ambiance en gastvrijheid van ons restaurant maken uw avond compleet. Grieks Restaurant Athene is zeven dagen per week voor u geopend. Het is verstandig om te reserveren als u zeker wilt zijn van een plekje. Bel daarvoor naar 0164 26 66 04. U bent uiteraard ook welkom om binnen te lopen op de Fortuinstraat 18 in Bergen op Zoom, nabij Halsteren. We kijken uit naar uw komst! 

Grieks Restaurant Athene