Gezellig uit eten in de omgeving van Hoogerheide

Home Uit eten Hoogerheide

Ga heerlijk uit eten bij Grieks Restaurant Athene in de buurt van Hoogerheide. U treft in ons restaurant in hartje Bergen op Zoom met een uitgebreide menukaart. Wij gebruiken enkel verse producten geïmporteerd uit Griekenland. Kom langs en proef de goddelijke smaak van onze gerechten!

Uit eten in de buurt van Hoogerheide was nog nooit zo speciaal

Het feit dat onze producten direct uit Griekenland komen, proeft u terug in onze gerechten. Dit zijn bijvoorbeeld onze vleesspecialiteiten van de grill, visgerechten uit de oven of heerlijke pan gerechten. Bovendien staan gastvrijheid en goede service centraal. Dit houdt in dat wij er alles aan doen om uw avond speciaal te maken. Een aantal voordelen om bij ons te komen eten zijn:

  • Een uitgebreid menu
  • Griekse passie voor gastronomie
  • Authentiek restaurant
  • Volledige Griekse beleving

Bekijk onze Menukaart

  • Perfectie van Griekse gastvrijheid
  • Authentieke gerechten
  • Volledige Griekse beleving
Restaurant interieur

Geniet van onze eigen specials

In de buurt van Hoogerheide en Halsteren kunt u nergens zo lekker uit eten als bij Grieks Restaurant Athene. Naast de bekende Griekse gerechten voorzien wij u ook graag van onze eigen specials. Denk hierbij aan lamshaasjes met kruidenboter, varkenshaas met sherry saus uit de oven, gesneden vlees van het spit, garnalen afgeblust met witte wijn en kabeljauwfilet met vissaus en natuurlijk Gyros.

Kom langs en laat u verrassen

Bij Grieks Restaurant Athene gaat u heerlijk uit eten nabij Hoogerheide. Loop gerust binnen in ons restaurant aan de Fortuinstraat 18 in Bergen op Zoom. Wij zijn zeven dagen per week voor u geopend. Zeker zijn van een tafeltje? Reserveer direct via 0164 26 66 04.

Grieks Restaurant Athene